Ετήσιο μνημόσυνο Κρανιδιώτη: «Η χώρα γέμισε δοσίλογους, κλεφτρόνια και ερευνητικές επιτροπές»

Ετήσιο μνημόσυνο Κρανιδιώτη: «Η χώρα γέμισε δοσίλογους, κλεφτρόνια και ερευνητικές επιτροπές»

Σκληρές δηλώσεις του τέως δημάρχου Στροβόλου, Σάββα Ηλιοφώτου, στο μνημόσυνο για τη μνήμη του Γιάννου Κρανιδιώτη

Δε σκέφτεται να κάνει άλλο παιδί η Κέιτι Χολμς
Ετήσιο μνημόσυνο Κρανιδιώτη: «Η χώρα γέμισε δοσίλογους, κλεφτρόνια και ερευνητικές επιτροπές»

Η πατρίδα του Γιάννου Κρανιδιώτη (η Κύπρος) γέμισε σήμερα δοσίλογους, κλεφτρόνια και ερευνητικές επιτροπές, δήλωσε ο τέως δήμαρχος Στροβόλου της Κύπρου Σάββας Ηλιοφώτου, σε ομιλία του κατά το ετήσιο Μνημόσυνο του Γιάννου Κρανιδιώτη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία.

Ο κ. Ηλιωφότου επεσήμανε επίσης ότι οι αποφάσεις του Eurogroup για την κυπριακή δανειακή σύμβαση έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους «να βγάλουν από την ναφθαλίνη τον ευρωσκεπτικισμό τους».
«Μένουμε αμήχανα βουβοί. Να σου πούμε Γιάννο, ότι  το εθνικό μας πρόβλημα παραμένει άλυτο τριάντα εννέα χρόνια μετά την εισβολή και ότι στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές δεν ήταν η πρώτη προτεραιότητα της πλειοψηφίας των συμπατριωτών σου; Να σου πούμε Γιάννο, ότι η αγαπημένη σου πατρίδα γέμισε δοσίλογους, κλεφτρόνια και ερευνητικές επιτροπές;  Να σου πούμε, ότι οι συναγωνιστές σου κάναμε ότι μπορούσαμε για να αποφευχθεί το κακό, αλλά δεν τα καταφέραμε;», ανέφερε ο κ. Ηλιοφώτου.

Κλείσιμο
«Να ξέρεις Γιάννο, ότι, συνεχίζοντας την παράδοση του ιδρυτή μας και αγαπητού σου Βάσου Λυσσαρίδη, εμείς στο ΚΣ ΕΔΕΚ, δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά του κόσμου ούτε απευθυνόμαστε στα κατώτερα ένστικτα του λαού και για αυτό δεν υιοθετούμε την λογική ότι φταίνε για το κατάντημα μας όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς», κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης