Δράμα: Ληστής προδόθηκε από κλεμμένο κινητό

Δράμα: Ληστής προδόθηκε από κλεμμένο κινητό

28χρονος Έλληνας που στις 4 Αυγούστου είχε ληστέψει μαζί με άλλον έναν κακοποιό μια 57χρονη γυναίκα, χρησιμοποίησε το κινητό του θύματος και εντοπίστηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Ταλέντο και στο μπάσκετ η Jessica Alba
Δράμα: Ληστής προδόθηκε από κλεμμένο κινητό

Από τις 4 Αυγούστου αναζητούσαν οι αστυνομικοί τα ίχνη των δυο κακοποιών που χτύπησαν και λήστεψαν μια 57χρονη γυναίκα την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της στη Δράμα και οδηγήθηκαν στον έναν από αυτούς από ένα τηλεφώνημα!

Ο 28χρονος Έλληνας έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει ένα από τα δύο κινητά που βρήκε μέσα στην τσάντα του θύματος, η οποία περιείχε ακόμη 5.000 ευρώ, διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα. Το σήμα καταγράφηκε αμέσως και από τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν το νεαρό, ο οποίος είχε διαφύγει τότε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Δράμας και συνελήφθη στο σπίτι του, όπου βρέθηκε το επίμαχο κινητό κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στην 57χρονη. Ο νεαρός ληστής θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια για να απολογηθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης