Τρεις νεαροί σκότωσαν τον 77χρονο στο Λασίθι

Τρεις νεαροί σκότωσαν τον 77χρονο στο Λασίθι

Πρόκειται για κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Νεάπολης, 18, 19 και 21 χρονών, που συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους

Τρεις νεαροί σκότωσαν τον 77χρονο στο Λασίθι
Τρεις νεαροί φέρονται, σύμφωνα με την αστυνομία, ως οι δράστες της δολοφονίας 77χρονου, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης βρέθηκε νεκρός στην αυλή του αποτεφρωμένου σπιτιού του, στο χωριό Αμυγδάλι στη Νεάπολη Λασιθίου.

Πρόκειται για κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Νεάπολης, 18, 19 και 21 χρονών, που συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους.

Σύμφωνα με τις ομολογίες, δύο εκ των δραστών αφού θανάτωσαν τον σκύλο του ηλικιωμένου, μπήκαν στο σπίτι του, προκειμένου να τον ληστέψουν, ενώ ο τρίτος τους περίμενε απ΄έξω. Δεν βρήκαν όμως χρήματα και άρχισαν να χτυπούν τον άτυχο άνδρα, ώσπου εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους παρέδωσαν το σπίτι σε φωτιά, η οποία το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου, που βρέθηκε από τους πυροσβέστες στην αυλή του σπιτιού, είχε αποδοθεί αρχικά σε ατύχημα κατά την προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά. Ωστόσο, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο 77χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι και η αστυνομία άρχισε τις έρευνες, που οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης