Μεγάλες ποσότητες χασίς στα Ιωάννινα

Μεγάλες ποσότητες χασίς στα Ιωάννινα

Κρησφύγετο της σπείρας ήταν το σπίτι ενός 40χρονου, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί και το παρακολουθούσαν διακριτικά

Προκαταρκτική για τις καταγγελίες Βασιλάκου
Μεγάλες ποσότητες χασίς στα Ιωάννινα

Τέλος στη δράση μιας τριμελούς σπείρας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχές έβαλαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, μόλις ανακάλυψαν την «καβάντζα» που χρησιμοποιούσαν οι δράστες. Μέσα, βρήκαν πάνω από δυο κιλά χασίς και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όταν τον είδαν να βγαίνει μαζί με τους δυο συνεργούς του ηλικίας 31 και 33 χρόνω, τους συνέλαβαν και ερεύνησαν το σπίτι όπου ανακάλυψαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 361,4 γραμμαρίων, ένα γραμμάριο κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», τρεις σπόρους κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 10.050 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο

*** Έρευνα στο σπίτι ενός 39χρονου στην κοινότητα Διονύσιο της Χαλκιδικής έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας μετά από πληροφορίες που είχαν ότι διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή και ανακάλυψαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 107,5 γραμμαρίων, μια συσκευασία που περιείχε ένα θρυμματισμένο ναρκωτικό χάπι και άλλα δέκα ακέραια. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης