Πάτρα: Αλλοδαπές ιερόδουλες έκαναν σεξ με πελάτες σε δημόσια θέα!

Πάτρα: Αλλοδαπές ιερόδουλες έκαναν σεξ με πελάτες σε δημόσια θέα!

Σκοτεινά και απόμερα σημεία έχουν μετατραπεί σε «υπαίθριους οίκους ανοχής»

Πάτρα: Αλλοδαπές ιερόδουλες έκαναν σεξ με πελάτες σε δημόσια θέα!
Την ώρα που η παράνομη πορνεία στην Πάτρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στο thebest.gr, οι αλλοδαπές κοπέλες, κυρίως Αφρικανές, που κάνουν πεζοδρόμιο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης βγαίνουν στις πιάτσες όλο και πιο νωρίς, ενώ δε διστάζουν μάλιστα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε... δημόσια θέα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γεμίζουν με τις αλλοδαπές από νωρίς το βράδυ, με τις κοπέλες να προσπαθούν να αρπάξουν όποιον περαστικό θεωρούν ότι μπορεί να είναι πιθανός πελάτης τους. Πιάνουν την κουβέντα με ηλικιωμένους, ενώ επιδεικνύουν τα... κάλλη τους και σε διερχόμενους οδηγούς. 

Όταν μάλιστα κάποιος από τους πεζούς δεχθεί τις… «προσφορές» τους, δεν απομακρύνονται και πολύ από την περιοχή για να τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάρκινγκ που βρίσκονται στο κέντρο καθώς και σκοτεινά και απόμερα σημεία, έχουν μετατραπεί σε «υπαίθριους οίκους ανοχής». 

Κλείσιμο
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της Πάτρας, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πέσει, στην κυριολεξία, «πάνω» σε τέτοιου είδους γρήγορες συνευρέσεις.

Αλλά και με όσους διαθέτουν αυτοκίνητο οι επαφή δεν γίνεται πλέον σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά σε κοντινά σημεία της πόλης που προσφέρονται για τέτοιου είδους «δουλειές».

Πηγή thebest.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης