Ανθρωποκυνηγητό για τον τσιγγάνο που προκάλεσε το μακελειό στη Γαστούνη

Ανθρωποκυνηγητό για τον τσιγγάνο που προκάλεσε το μακελειό στη Γαστούνη

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο κάποιοι να επιδιώξουν να συνεχίσουν την αιματηρή βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών τσιγγάνων μετά τις τέσσερις δολοφονίες

Ανθρωποκυνηγητό για τον τσιγγάνο που προκάλεσε το μακελειό στη Γαστούνη
Ένας 45χρονος που διέφυγε με αυτοκίνητο φέρεται ως ο βασικός δράστης του μακελειού που σκόρπισε τον τρόμο και το θάνατο το απόγευμα της Τετάρτης στην Γαστούνη και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στήνοντας μπλόκα σε διάφορα σημεία της Ηλείας και των γύρω περιοχών.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο κάποιοι να επιδιώξουν να συνεχίσουν την αιματηρή βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών τσιγγάνων, που μάλιστα είχαν συγγενέψει μέσω γάμου αλλά είχαν προστριβές εδώ και καιρό. Οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου προσπαθούν να εξακριβώσουν ποια ήταν η αιτία του μακελειού που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, αλλά συναντούν κλειστά στόματα.

Απ’ ό,τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη της μιας οικογένειας καυγάδισαν με έναν 50χρονο από την περιοχή του Λευκοχωρίου και τον πυροβόλησαν με καραμπίνα, αφήνοντάς τον στον τόπο. Οι γιοι του θύματος άρπαξαν τα όπλα και πυροβόλησαν εξ’ επαφής έναν άνδρα, το γιο και την κόρη του από την άλλη οικογένεια, οι οποίοι σκοτώθηκαν ακαριαία!

Κλείσιμο
Ωστόσο, συγγενείς των θυμάτων επιτέθηκαν στους δράστες της επίθεσης, δυο εκ των οποίων τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και ο τρίτος πρόλαβε να διαφύγει. Άλλα τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης με ελαφρά τραύματα, ενώ ένας ακόμη άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης