Χαμός στο διαδίκτυο με την Ελληνίδα «Femen»

Χαμός στο διαδίκτυο με την Ελληνίδα «Femen»

Η μουσική παραγωγός Μαρίνα Χατζή έβγαλε την μπλούζα της και έμεινε με το στηθόδεσμο, την ώρα που οι αστυνομικοί προσήγαγαν στα δικαστήρια τους οκτώ που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στους πομπούς της ΕΡΤ στον Υμηττό - Τι δήλωσε η ίδια στο protothema.gr
- Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες

Δείτε το ισχυρότερο Audi R8 παραγωγής!
Χαμός στο διαδίκτυο με την Ελληνίδα «Femen»
Με μια διαμαρτυρία που θυμίζει τις... σουφραζέτες της ουκρανικής οργάνωσης Femen αντέδρασε η μουσική παραγωγός της ΕΡΤ Μαρίνα Χατζή την ώρα που οι οκτώ συλληφθέντες στους πομπούς της ΕΡΤ στον Υμηττό οδηγούνταν στον εισαγγελέα.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ έβγαλε την μπλούζα της που γράφει «το αγαπημένο μου της ΕΡΤ» (παλαιό διαφημιστικό σλόγκαν της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης) ενώ από μπροστά της περνούσαν οι αστυνομικοί και οι οκτώ συλληφθέντες που κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων.

«Ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στους συλληφθέντες», είπε στο Χρήστο Χατζησπύρου η μουσική παραγωγός της ΕΡΤ εξηγώντας ότι η κίνησή της να βγάλει την μπλούζα της και να μείνει με τον στηθόδεσμο μπροστά από το κτίριο 16 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Ήταν αυθόρμητο, έτσι μου βγήκε εκείνη την στιγμή», είπε στο protothema.gr.

Κλείσιμο

Ακούστε τι δήλωσε αναλυτικά η μουσική παραγωγός Μαρίνα Χατζή στο protothema.gr


Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες

Ποινική δίωξη για απείθεια, διακεκριμένη φθορά, αντίσταση κατά της Αρχής και διατάραξη ασφάλειας αεροπλοίας ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα σε βάρος των επτά από τα οκτώ άτομα που συνελήφθησαν τα ξημερώματα στον Υμηττό, κατά τη διάρκεια της ειρηνικής διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των ραδιοτηλεοπτικών πομπών της ΕΡΤ.

Και στους επτά κατηγορουμένους δόθηκε ρητή δικάσιμος για τις 10 Ιανουαρίου του 2014 και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο όγδοος κατηγορούμενος, μέλος της ΣΠΙΘΑΣ, ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος, παραπέμφθηκε σε ανακριτή, καθώς εκτός από τα παραπάνω αδικήματα, που είναι πλημμελήματα, αντιμετωπίζει και το κακούργημα της απόπειρας τηλεφωνικής υποκλοπής.

Όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα στον Υμηττό, η κάνουν λόγο για αναίτιες συλλήψεις και χρήση βίας από πλευράς των ΜΑΤ σε μια ειρηνική συγκέντρωση.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης