Λάρισα: Περιπετειώδης καταδίωξη για κλέφτες αυτοκινήτων

Λάρισα: Περιπετειώδης καταδίωξη για κλέφτες αυτοκινήτων

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν έναν εκ των δραστών όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο - Σε άλλο σημείο της πόλης συνελήφθη και ο δεύτερος

Λάρισα: Περιπετειώδης καταδίωξη για κλέφτες αυτοκινήτων
Πήρε πίσω το αυτοκίνητο που της έκλεψαν μια 55χρονη στη Λάρισα, αλλά ήταν… αγνώριστο μετά την επεισοδιακή καταδίωξη του νεαρού δράστη στους δρόμους της πόλης! Ο 23χρονος πάτησε γκάζι και διέφυγε όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ενώ προς άλλη κατεύθυνση διέφυγε ο 53χρονος συνεργός του με το δικό του αυτοκίνητο!

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το νεαρό με το κλεμμένο αυτοκίνητο στους κεντρικούς δρόμους, ώσπου εκείνος έχασε τον έλεγχο και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και στα δυο οχήματα! Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν και βρήκαν πάνω του ένα κατσαβίδι, ένα ζευγάρι γάντια, ένα φακό και ένα κινητό.

Την ίδια ώρα, άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων κατάφερναν να ακινητοποιήσουν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης τον 53χρονο που είχε διαφύγει με το αυτοκίνητο του 23χρονου, μέσα στο οποίο βρέθηκαν μία… επαγγελματική συλλογή διαρρηκτικών εργαλείων, ένα ζευγάρι γάντια και μία ολοπρόσωπη κουκούλα! Και οι δυο παραπέμφθηκαν για κλοπή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης