Βούλγαροι διέρρηξαν εκκλησία και έξι καταστήματα στην Ορεστιάδα

Βούλγαροι διέρρηξαν εκκλησία και έξι καταστήματα στην Ορεστιάδα

Συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας

Βούλγαροι διέρρηξαν εκκλησία και έξι καταστήματα στην Ορεστιάδα
Τα… έτσουζαν μεταξύ των διαρρήξεων που έκαναν στα χωριά της Ορεστιάδας τέσσερις νεαροί Βούλγαροι διαρρήκτες και μάλιστα με… κλεμμένα ποτά! Η δράση τους κράτησε το τελευταίο δεκαπενθήμερο, αλλά πρόλαβαν να χτυπήσουν μια εκκλησία, τέσσερα καταστήματα και δυο πρατήρια υγρών καυσίμων.

Τα εργαλεία της «δουλειάς» και τα κλοπιμαία που είχαν στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, πρόδωσαν τους τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 22, 23, 24 και 25 χρόνων που συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ορμενίου που έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του Ι.Χ., βρήκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία μαζί με δυο μαχαίρια, ένα μεταλλικό κλομπ, δυο χρυσές αλυσίδες χειρός, ένα ρολόι, δυο ηλεκτρονικές συσκευές, τέσσερα κινητά και 34 ευρώ. Στην προανάκριση οι νεαροί ομολόγησαν τις κλοπές που είχαν διαπράξει από τις 14 Ιουνίου, οι οποίες τους είχαν αποφέρει 970 ευρώ, εννέα ηλεκτρονικές συσκευές και 49 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης