Έκαναν το ποιμνιοστάσιο... καλοκαιρινό

Έκαναν το ποιμνιοστάσιο... καλοκαιρινό

Ξήλωσαν τις πόρτες από το ποιμνιοστάσιο ενός 42χρονου, τρεις Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων στη Γουμένισσα του Κιλκίς

Έκαναν το ποιμνιοστάσιο... καλοκαιρινό
Με τόσο υψηλές θερμοκρασίες, θα σκέφτηκαν φαίνεται πως τα πρόβατα είχαν ανάγκη από δροσιά και βάλθηκαν να ξηλώνουν τις πόρτες από το ποιμνιοστάσιο ενός 42χρονου, τρεις Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων στη Γουμένισσα του Κιλκίς.

Ένας άλλος κτηνοτρόφος που τους είδε, δεν συμμερίστηκε τις καλές προθέσεις τους και ειδοποίησε αστυνομικούς οι οποίοι τσάκωσαν τους δράστες ηλικίας 27, 21 και 14 χρόνων να έχουν φορτώσει τις τρεις μεγάλες πόρτες αλουμινίου και διάφορα είδη οικοσκευής στο φορτηγάκι του 27χρονου και να προσπαθούν να διαφύγουν. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ το φορτηγάκι τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και ένα μικρό χρηματικό ποσό είχε κλέψει στις 10 Μαρτίου του 2012 από το σπίτι μιας 30χρονης αλλοδαπής στην Πάτρα ένας 24χρονος Έλληνας διαρρήκτης. Η κλοπή εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος του δράστη, που δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης