Βρέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα σε τρία ενεχυροδανειστήρια

Βρέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα σε τρία ενεχυροδανειστήρια

Σοβαρές παραβάσεις εντόπισαν οι άντρες της Ο.Π.Κ.Ε.

Βρέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα σε τρία ενεχυροδανειστήρια
Σοβαρές παραβάσεις που εντοπίστηκαν και στα τρία ενεχυροδανειστήρια και ανταλλακτήρια χρυσού που διατηρεί στο Ρέθυμνο, οδήγησαν στη δικαιοσύνη τον 42χρονο ιδιοκτήτη που κατηγορείται και για οπλοκατοχή, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του μια σιδερογροθιά και δύο σπρέι πιπεριού.

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έλεγχο στα τρία καταστήματα, δεν βρήκαν τα κοσμήματα που ο 42χρονος είχε καταχωρήσει στα βιβλία του τον τελευταίο μήνα, παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε τιμολόγια που να αποδεικνύουν την πώλησή τους. 

Αντίθετα, στο σπίτι του όπου επίσης έγινε έρευνα, βρέθηκαν 26 συσκευασίες που περιείχαν διάφορα κοσμήματα που ερευνάται αν είναι κλεμμένα, μία ασημένια αλυσίδα με ασημένιο μενταγιόν η οποία δεν ήταν καταχωρημένη στα βιβλία του όπως και τρεις χρυσές λίρες, καθώς και μία στρογγυλή σφραγίδα.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη για παραβάσεις του νόμου περί λειτουργίας ενεχυροδανειστηρίων, κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν πώς προμηθεύτηκε τα κοσμήματα που βρέθηκαν και πού διέθεσε όσα δεν βρέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης