Σερβιτόρος από το Μυλοπόταμο «σέρβιρε» τις σφαίρες

Σερβιτόρος από το Μυλοπόταμο «σέρβιρε» τις σφαίρες

Στο αγροτικό του βρέθηκαν 6.500 σφαίρες για Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι το οποίο εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση

Σερβιτόρος από το Μυλοπόταμο «σέρβιρε» τις σφαίρες
Έναν 29χρονο από τον ορεινό Μυλοπόταμο ο οποίος κατοικεί στο Ηράκλειο και εργάζεται ως σερβιτόρος συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου για το φορτίο με το όπλο και τις χιλιάδες σφαίρες που κατασχέθηκε μέσα σε ένα αγροτικό φορτηγάκι στην περιοχή του Γιοφύρου.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από τα στοιχεία του αυτοκινήτου ως ο ιδιοκτήτης του και, παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε πως ο οπλισμός του ανήκε, δεν είχε δηλώσει κλοπή του φορτηγού του κι έτσι θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για παράνομη οπλοκατοχή.

Στο σταθμευμένο αγροτικό βρέθηκαν 6.500 σφαίρες για Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι το οποίο εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί. Ο μεγάλος αριθμός των πυρομαχικών προβληματίζει έντονα τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, που προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν αν ο προορισμός τους ήταν τοπικές εγκληματικές ομάδες ή ο εξοπλισμός οργανώσεων αντάρτικου πόλης.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης