Μπαράζ προσαγωγών ενόψει του Thessaloniki Pride καταγγέλουν οι τράνς

Μπαράζ προσαγωγών ενόψει του Thessaloniki Pride καταγγέλουν οι τράνς

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών διαμηνύει ότι θα ενημερώσει γι' αυτά τα θλιβερά συμβάντα τη διεθνή κοινότητα

Για μπαράζ προσαγωγών ενόψει της εκδήλωσης Thessaloniki Pride καταγγέλει την ΕΛ.ΑΣ. το σωματείο υποστήριξης διεμφυλικών ατόμων. Το σωματείο με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά των αστυνομικών, ενώ συνδέει το μπαράζ των προσαγωγών με τις δηλώσεις τοπικών παραγόντων ενόψει του Thessaloniki Pride.

Το Σωματείο διαμηνύει ότι «θα ενημερώσει γι' αυτά τα θλιβερά συμβάντα τη διεθνή κοινότητα και θα υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια των διεμφυλικών με κάθε πρόσφορο νόμιμο μέσο».

«Σε τουλάχιστον τρεις από τις καταγγελίες, αναφέρεται ότι οι αστυνομικοί σταμάτησαν εν κινήσει τρεις διεμφυλικές γυναίκες ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, το ακινητοποίησαν και τις προσήγαγαν δίχως καμία απολύτως δικαιολογία», τονίζεται στην ανακοίνωση του Σωματείου.

Αναφέρεται επίσης, ότι «τα διεμφυλικά πρόσωπα κρατούνται τουλάχιστον για 3-4 ώρες με το πρόσχημα της εξακρίβωσης και της σεξουαλικής εργασίας, ενώ η συμπεριφορά των αστυνομικών είναι εξευτελιστική για την αξιοπρέπεια και την τιμή τους».

«Το γεγονός μάλιστα ότι οι προσαγωγές αυτές γίνονται σε καθημερινή βάση από τις 30.5.2013, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις τοπικών παραγόντων (δημοσίων και εκκλησιαστικών) κατά του Thessaloniki Pride, στις 14 και 15 Ιουνίου, δημιουργεί εύλογες απορίες και σκέψεις ότι πρόκειται για στοχοποίηση εν όψει του Pride της συμπρωτεύουσας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Ας δόσουν και οι τρανς την οικονομική συμβολή τους υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας να αφεθούν ήσυχες, όπως οι μαύρες πόρνες της Ομόνοιας.

Αφήστε τις υπερβολές

 Οι τρανς να αφήσουν τις πονηριές. Δεν τις συλλαμβάνουν επειδή είναι τρανς, αλλά επειδή ψωνίζουν πελάτες. Και μια νορμάλ γυναίκα να πάει να στηθεί στο δρόμο ντυμένη προκλητικά, θα τη συλλάβουν!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

morfou-kypros-ean

«Πυρκαγιά, περὶ σαρκός, Ἁγίου Πνεύματος καὶ πονηρῶν πνευμάτων, τὴν ὁποία κάποιοι ἄναψαν γιὰ μᾶς», χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις για όσα είπε περί ομοφυλοφίλων και για τα παιδιά - θύματα του serial killer ο Μόρφου Νεόφυτος

2
crash

Το τραγικό συμβάν, έτσι όπως καταγράφηκε από τους πιλότους των δύο F16 που απογειώθηκαν από την Αγχίαλο για να αναγνωρίσουν και να αναχαιτίσουν το μοιραίο αεροπλάνο - 14 χρόνια έχουν περάσει από την τραγωδία που συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο

2