Ένταση στο Σύνταγμα για το συσσίτιο «μόνο για Έλληνες» από τη Χρυσή Αυγή

Ένταση στο Σύνταγμα για το συσσίτιο «μόνο για Έλληνες» από τη Χρυσή Αυγή

Άνδρες των ΜΑΤ δεν επέτρεψαν τη διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» - Στο σημείο και εισαγγελέας - Άνοιξαν Αμαλίας και Βασ. Σοφίας

Ένταση στο Σύνταγμα για το συσσίτιο «μόνο για Έλληνες» από τη Χρυσή Αυγή
Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί της Μ. Πέμπτης στην Πλατεία Συντάγματος όταν άνδρες των ΜΑΤ δεν επέτρεψαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής να προχωρήσουν σε διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» όπως είχαν εξαγγείλει τις προηγούμενες ημέρες.

Οι τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ ακινητοποίησαν έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα που διανέμονταν με τους Χρυσαυγίτες να αντιδρούν έντονα και τους αστυνομικούς να προχωρούν σε περιορισμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.
Κλείσιμο

Πληροφορίες ανέφεραν ότι στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας, ο οποίος και ζήτησε να γίνουν προσαγωγές, με τον βουλευτή του κόμματος, Ηλία Παναγιώταρο, να δηλώνει ότι πρόκειται για νόμιμη ενέργεια αφού είχε εξαγγελθεί.

Λίγο μετά τις 8, πάντως, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα. Όπως ενημέρωσαν η διανομή τροφίμων θα γίνει, τελικά, έξω από τα γραφεία του κόμματος στον Σταθμό Λαρίσης.

Η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας διεξάγεται πλέον κανονικά αφού η τροχαία έδωσε στην κυκλοφορία την Αμαλίας και τη Βασ. Σοφίας.

Σε δηλώσεις του τη Μ. Πέμπτη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος είχε προαναγγείλει την απαγόρευση του συσσιτίου, ανέφερε ότι η «λογική του τσαμπουκά δεν θα περάσει». (διαβάστε περισσότερα εδώ)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης