Ελεύθερη αφέθηκε η οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τροχονόμο στην Κηφισιά

Ελεύθερη αφέθηκε η οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τροχονόμο στην Κηφισιά

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος για την υπόθεση

Ελεύθερη αφέθηκε η οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τροχονόμο στην Κηφισιά
Ελεύθερη αφέθηκε το βράδυ της Τρίτης η 34χρονη οδηγός, η οποία το πρωί παρέσυρε και σκότωσε  μια 42χρονη τροχονόμο, μητέρα δύο παιδιών, την ώρα που έκανε τη δουλειά της στη λεωφόρο Κηφισίας.

Η οδηγός, η οποία φέρεται να είπε ότι δεν είδε την άτυχη τροχονόμο είχε αρχικά οδηγηθεί στο Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, το οποίο και διενεργεί την προανάκριση.
Κλείσιμο

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος για την υπόθεση.

Το χρονικό της τραγωδίας 
Όλα συνέβησαν στις 08:10΄όταν η 42χρονη τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου στο ύψος της πλατείας Πλατάνων.

Είχε διακόψει την κίνηση τόσο στο ρεύμα ανόδου, όσο και στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας επιτρέποντας την κίνηση σε όσους ήταν επί της Αγίου Δημητρίου.

Οι οδηγοί των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της Κηφισίας και οι δύο οδηγοί στις δύο από τις τρεις λωρίδες στην κάθοδο της λεωφόρου είχαν σταματήσει.

Τότε η 34χρονη οδηγός που κινούνταν στην κάθοδο έκανε ελιγμό, δεν σταμάτησε στο σήμα της τροχονόμου, πέρασε δίπλα από τα σταματημένα αυτοκίνητα και μπήκε στη διασταύρωση με την Αγίου Δημητρίου όπου και χτύπησε θανάσιμα την άτυχη τροχονόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι βρέθηκαν στο σημείο ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά. Η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης