Στο άγαλμα του Βελουχιώτη άφησαν το στικάκι για την επίθεση στο σπίτι του Τσάκου

Στο άγαλμα του Βελουχιώτη άφησαν το στικάκι για την επίθεση στο σπίτι του Τσάκου

Γιατί στην ΕΛΑΣ πιστεύουν ότι η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης «Επαναστατικής Ανατροπής» παραπέμπει στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»

Στο άγαλμα του Βελουχιώτη άφησαν το στικάκι για την επίθεση στο σπίτι του Τσάκου
Μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Επαναστατική Ανατροπή» αναλαμβάνει την ευθύνη για την βομβιστική ενέργεια στο σπίτι του εφοπλιστή Τσάκου στην περιοχή της Ακρόπολης το βράδυ της 27ης Απριλίου.

Η προκήρυξη που θυμίζει σε πολλά τον τρόπο γραφής μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» βρέθηκε σε στικάκι μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο οποίος τους ενημέρωνε για το σημείο στο οποίο θα βρουν το usb.

Συγκεκριμένα, το τηλεφώνημα «έλεγε» πως στην οδό Αναξαγόρα στην Καισαριανή, κάτω από το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη, υπάρχει ένα usb στικ μέσα στο οποίο βρίσκεται μία προκήρυξη.

Το usb βρίσκεται στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής η οποία εξετάζει τη γνησιότητα της προκήρυξης.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης