Γιάννα Αγγελοπούλου: Ο Σημίτης δεν με άφησε να πάω στο γάμο της κόρης του τέως βασιλιά

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ο Σημίτης δεν με άφησε να πάω στο γάμο της κόρης του τέως βασιλιά

Νέες αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 8 Μαΐου.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ο Σημίτης δεν με άφησε να πάω στο γάμο της κόρης του τέως βασιλιά
Οπως γράφει σήμερα στη στήλη του, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης είχε απαγορεύσει στη σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων Γιάννα Αγγελοπούλου να παραβρεθεί στους γάμους της Αλεξίας, κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - γεγονός που τη λύπησε για πολλούς λόγους.

Σύμφωνα με την Καθημερινή «ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μεθοδεύει την ανάθεση της προετοιμασίας στη Γιάννα, της ζητεί ευσχήμως να μην παραστεί στους γάμους της Αλεξίας των Γλυξβούργων και εκείνη, αντιλαμβανόμενη τη σημασία της συμμόρφωσής της, αποδέχεται. Ωστόσο, εκλαμβάνει το γεγονός ότι ακυρώνει την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στην εκδήλωση ως μέγα πλήγμα στην αυτοεκτίμησή της· και γράφει: ''Ετσι έμεινα στο σπίτι. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου και ήμουν απογοητευμένη που έχανα τη γιορτή, ειδικά επειδή είχα αγοράσει ένα όμορφο σύνολο για την περίσταση (εντούτοις, όχι τόσο υπερβολικό όσο το σύνολο του Γκωτιέ, το οποίο θα φορούσα μια μέρα στον γάμο του Πρίγκηπα Γουίλλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον)''. Στο συγκεκριμένο εδάφιο, νομίζω, αναγνωρίζουμε την αυθεντικότητα του ''Lady G's touch'', δηλαδή της ιδιαίτερης προσέγγισής της στα πράγματα, για την οποία λατρεύουμε να τη μισούμε... »



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης