Συνελήφθη μέλος σπείρας ληστών τραπεζών

Συνελήφθη μέλος σπείρας ληστών τραπεζών

Στα  χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται  και ο τελευταίος μιας σπείρας  ληστών που είχαν ληστέψει  τρεις τράπεζες στη Θεσσαλία  και τη Μακεδονία και είχαν  πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών

Συνελήφθη μέλος σπείρας  ληστών τραπεζών
Στα  χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται  και ο τελευταίος μιας σπείρας  ληστών που είχαν ληστέψει  τρεις τράπεζες στη Θεσσαλία  και τη Μακεδονία και είχαν  πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών,  τραυματίζοντας έναν από αυτούς. Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα  που συνελήφθη στην Κατερίνη με ένταλμα του ανακριτή.

Ο νεαρός  ήταν μέλος της σπείρας που  είχε εξαρθρωθεί τον Δεκέμβριο  του 2011, αλλά κατηγορείται για  συμμετοχή μόνο σε μια ληστεία  τράπεζας στις 12 Οκτωβρίου 2010 στο Αιγίνιο Πιερίας. Τότε, μαζί με τους συνεργούς του είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή όπλων τους υπαλλήλους και είχαν αρπάξει από το χρηματοκιβώτιο 24.724 ευρώ.

Οι δύο ομογενείς από τη Γεωργία ηλικίας 30 και 34 χρόνων και ένας 30χρονος Έλληνας που είχαν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, είχαν «χτυπήσει» την 1η Ιουλίου 2010 μια τράπεζα στα Φάρσαλα και είχαν αρπάξει 104.000 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους με κλεμμένη μοτοσικλέτα πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών και τραυμάτισαν έναν. Στις 12 Δεκεμβρίου 2010 είχαν ληστέψει άλλη μια τράπεζα στο Αιγίνιο, από την οποία άρπαξαν 206.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Στην κατοχή  τους είχαν κατασχεθεί τρία «Καλάσνικοφ» με πέντε γεμιστήρες και 215 φυσίγγια, ένα υποπολυβόλο «Uzi» με δυο γεμιστήρες και 65 φυσίγγια των 9 χιλιοστών, ένα ζευγάρι χειροπέδες, τρεις κουκούλες, τέσσερα αλεξίσφαιρα, ένα λιπαντικό σπρέι για όπλα, ένα χρηματοκιβώτιο και ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί στις 26 Νοεμβρίου 2010 από την περιοχή του Καματερού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης