Κλέφτης στην πατρίδα του κλέφτης και στην Ελλάδα!

Κλέφτης στην πατρίδα του κλέφτης και στην Ελλάδα!

Καταζητούμενος  με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της πατρίδας του ήταν ένας 42χρονος Ρουμάνος διαρρήκτης, που συνελήφθη στην Κυπαρισσία μαζί με έναν 33χρονο ομοεθνή συνεργό του

Κλέφτης στην πατρίδα του κλέφτης και στην Ελλάδα!
Καταζητούμενος  με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της πατρίδας του ήταν ένας 42χρονος Ρουμάνος διαρρήκτης, που συνελήφθη στην Κυπαρισσία μαζί με έναν 33χρονο ομοεθνή συνεργό του. Οι δυο τους είχαν στην κατοχή τους δεκάδες κλοπιμαία και δύο μαχαίρια.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους συνέλαβαν όταν τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν τα μαχαίρια, αλλά γρήγορα διαπίστωσαν πως ο ένας από αυτούς ήταν καταζητούμενος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ακόμη δεκάδες κοσμήματα, αλλά και καλώδια χαλκού και διάφορα χάλκινα αντικείμενα που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στα χέρια τους.

Οι αστυνομικοί  δεν έχουν αμφιβολία ότι πρόκειται  για προϊόντα κλοπών, κάτι που  επιβεβαιώνεται από τα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στην κατοχή των δυο αλλοδαπών και συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν από πού προέρχονται. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, αρχικά με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ για τον 42χρονο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη Ρουμανία.
Κλείσιμο

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης