Αλλοίωσε και υπηρεσιακά έγγραφα για να μεταφέρει τα χασίς!

Αλλοίωσε και υπηρεσιακά έγγραφα για να μεταφέρει τα χασίς!

Δεν χρησιμοποίησε μόνο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με τις χαρακτηριστικές εξωτερικές ενδείξεις που δείχνουν ότι ανήκει σε δημόσια υπηρεσία, αλλά παραποίησε και τα υπηρεσιακά συνοδευτικά έγγραφα

Αλλοίωσε και υπηρεσιακά έγγραφα για να μεταφέρει τα χασίς!
Δεν χρησιμοποίησε μόνο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με τις χαρακτηριστικές εξωτερικές ενδείξεις που δείχνουν ότι ανήκει σε δημόσια υπηρεσία, αλλά παραποίησε και τα υπηρεσιακά συνοδευτικά έγγραφα ο 48χρονος υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης που συνελήφθη να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα χασίς!

Ο επίορκος  υπάλληλος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς σε περίπτωση που θα του έκαναν έλεγχο, έχοντας αλλοιώσει την ημερομηνία και τα στοιχεία του κρατικού αυτοκινήτου στα έγγραφα Διαταγής Πορείας και Δελτίου Κίνησης, ώστε να εμφανίζεται ότι εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία!

Όμως, αντί  για συνηθισμένο μπλόκο, βρήκε  μπροστά του στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, οι οποίοι δεν πίστεψαν το σενάριο που είχε σκαρφιστεί. Άνοιξαν για έλεγχο το πορτ μπαγκάζ και βρήκαν μέσα 137 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 149 κιλών και 16 γραμμαρίων! Ο 48χρονος ομολόγησε ότι προορισμός του φορτίου ήταν η Αθήνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ερευνάται σε ποιους θα παρέδιδε το χασίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης