Εκανε διαρρήξεις στα σπίτια όπου εργαζόταν!

Εκανε διαρρήξεις στα σπίτια όπου εργαζόταν!

Η 48χρονη Ελληνίδα πωλούσε τη λεία της στους ιδιοκτήτες δυο ενεχυροδανειστηρίων της πόλης!

Εκανε διαρρήξεις στα σπίτια όπου εργαζόταν!
Επιανε δουλειά ως καθαρίστρια σε σπίτια στην πόλη της Καβάλας, για να διαπιστώνει αν υπήρχαν είδη αξίας και όταν έλειπαν οι ιδιοκτήτες έκανε… διαρρήξεις, μια 48χρονη Ελληνίδα η οποία πωλούσε τη λεία της στους ιδιοκτήτες δυο ενεχυροδανειστηρίων της πόλης!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούσαν δυο διαρρήξεις οι οποίες είχαν γίνει σε κατοικίες της Καβάλας στις 9 και 27 Ιανουαρίου, διαπίστωσαν ότι κοινή συνισταμένη ήταν η παρουσία της ίδιας καθαρίστριας. Εντόπισαν τη 48χρονη, έκαναν έρευνες στο σπίτι και το αυτοκίνητό της και βρήκαν μεγάλο μέρος από τα χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 12.000 ευρώ που είχε κλέψει από το πρώτο σπίτι! Η 48χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι και από το δεύτερο σπίτι είχε «σηκώσει» ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ υπέδειξε τα δυο ενεχυροδανειστήρια στα οποία είχε πουλήσει τα υπόλοιπα χρυσαφικά.

Οι ιδιοκτήτες τους, ένας άνδρας 51 και μια γυναίκα 25 χρόνων κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Μέρος από τα κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος της καθαρίστριας και των ενεχυροδανειστών σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης