Τη Δευτέρα στο αυτόφωρο ο Μπάμπης Βωβός

Τη Δευτέρα στο αυτόφωρο ο Μπάμπης Βωβός

Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από το αυτόφωρο δικαστήριο ο επιχειρηματίας  ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής λόγω μη έγκαιρης καταβολής ασφαλιστικών εισφορών ύψους 168.000 ευρώ στο ΙΚΑ

Τη Δευτέρα στο αυτόφωρο ο Μπάμπης Βωβός
Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από το αυτόφωρο δικαστήριο ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής λόγω μη έγκαιρης καταβολής ασφαλιστικών εισφορών ύψους 168.000 ευρώ στο ΙΚΑ.

Σε βάρος του επιχειρηματία, μετά τη σύλληψή του, ασκήθηκε ποινική δίωξη και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστεί. Ωστόσο, πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα, κάνοντας χρήση του σχετικού δικαιώματος που του δίνει ο νόμος. Το δικαστήριο αποφάσισε την άρση της κράτησής του και, μέχρι τότε, ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί και τον περασμένο Νοέμβριο, για κακουργηματικού βαθμού κατηγορία, που αφορούσε σε οφειλές περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ και είχε αφεθεί ελεύθερος, μετά την απολογία του, με εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης