Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στην Ιεράπετρα για το νοσοκομείο και την «Αθηνά»

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στην Ιεράπετρα για το νοσοκομείο και την «Αθηνά»

Από τις 11 το πρωί πραγματοποιείται συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων οργανώνονται στάσεις εργασίας και καταλήψεις στους δημόσιους οργανισμούς της Ιερέαπετρας...

«Στο πόδι» βρίσκονται κάτοικοι και φορείς της Ιεράπετρας, στην Κρήτη, οι οποίοι καταγγέλλουν την απαξίωση της πόλης με αφορμή την υποβάθμιση του τοπικού νοσοκομείου αλλά και το κλείσιμο του ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης, λόγω του σχεδίου «Αθηνά» που προωθεί το υπουργείο Παιδείας. Οι σπουδαστές του ΤΕΙ καλούνται να πάνε στο Ηράκλειο στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
 
Από τις 11 το πρωί πραγματοποιείται συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων οργανώνονται στάσεις εργασίας και καταλήψεις στους δημόσιους οργανισμούς της Ιερέαπετρας.

Μάλιστα, ο δήμαρχος της πόλης, Σήφης Αναστασάκης, έστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, ζητώντας να γίνει σαφής η στάση του υπουργείου αναφορικά με το νοσοκομείο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Αναστασάκης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η πόλη βρίσκεται «υπό διωγμό», καθώς αποψιλώνονται οι υπηρεσίες της, ενώ εκπρόσωποι του νοσοκομείου έκαναν λόγο για απαξίωση του νοσοκομείου, η οποία εν τέλει θα οδηγήσει στο κλείσιμό του. 

Στο μεταξύ ο δήμαρχος αναφερόμενος στο ΤΕΙ σημειώνει ότι ήταν από τα πιο επιτυχημένα, καθώς το 70% των αποφοίτων του βρίσκει δουλειά. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Kriti-xasisofyteies4

Οι αστυνομικοί μαζί με τα 2.760 χασισόδεντρα, εντόπισαν, μεταξύ άλλων,  ένα πολεμικό όπλο τύπου Καλάσνικοφ με 23 φυσίγγια στο γεμιστήρα,  20 πυροκροτητές, τρία μέτρα βραδύκαυστο φυτίλι, ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο

astynomia

Η επιτυχής εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής - Συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα, ανάμεσα τους και ο μαθητής, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα

5