«Έφυγε» στα 46 του ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης

«Έφυγε» στα 46 του ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι σε ηλικία 46 ετών στο Νοσοκομείο Γεννηματάς από εγκεφαλικό ανεύρυσμα, αφού επί 17 ημέρες έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή....

«Έφυγε» στα 46 του ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης
Ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι σε ηλικία 46 ετών στο Νοσοκομείο Γεννηματάς από εγκεφαλικό ανεύρυσμα, αφού πάλεψε 17 ημέρες να κρατηθεί στη ζωή.

Στις 14 Ιανουαρίου 2013 ο Χατζίδης εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Ακολούθησαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις και αμέσως μετά παρουσιάστηκε  ισχαιμικό σύνδρομο. Στη συνέχεια υπέστη τοξικό εγκεφαλικό οίδημα, με αποτέλεσμα  να νεκρώσει ο εγκέφαλος. Τελικά. σήμερα το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική  του Γεννηματάς.

Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε στις  29 Δεκεμβρίου 1967   στα Σέρβια της Κοζάνης. Εργάστηκε στις εφημερίδες  «Τα Νέα» και «Το Βήμα», στους τηλεοπτικούς σταθμούς Ε.Ρ.Τ. και  «Mega», καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Flash», ενώ το 2011  ίδρυσε το site  «pheme.gr» το οποίο ήταν και η μοναδική του επαγγελματική απασχόληση.

Κλείσιμο
Τον Χατζίδη διέκρινε το ήθος και η εντιμότητα, ενώ ήταν μαχόμενος δημοσιογράφος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο εκλιπών είχε παντρευτεί την Μίνα Πέππα που του χάρισε τον Κλέαρχο, ηλικίας 4 ετών σήμερα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό  Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου των Αμπελοκήπων (επί της οδού Πανόρμου) μεθαύριο Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013 και η σωρός του, κατόπιν επιθυμίας του,  θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο Χατζίδης ήταν δωρητής οργάνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης