Νέα αναβολή της δίκης για την επίθεση στον Γερμανό πρόξενο

Νέα αναβολή της δίκης για την επίθεση στον Γερμανό πρόξενο

Αυτή τη φορά λόγω απουσίας των μαρτύρων αστυνομικών οι οποίοι επικαλέστηκαν υπηρεσιακές υποχρεώσεις

Πρώτη η Ελλάδα στις αυξήσεις τιμών
Νέα αναβολή της δίκης για την επίθεση στον Γερμανό πρόξενο
Νέα αναβολή για τις 28 Νοεμβρίου πήρε η δίκη των τριών κατηγορούμενων για το επεισόδιο σε βάρος του Γερμανού πρόξενου.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης -μετά την πρώτη αναβολή που ζήτησαν και πήραν το περασμένο Σάββατο οι κατηγορούμενοι, αυτή τη φορά λόγω απουσίας των μαρτύρων αστυνομικών οι οποίοι επικαλέστηκαν υπηρεσιακές υποχρεώσεις.

Οι τρεις συλληφθέντες, δύο δημοτικοί υπάλληλοι κι ένας συνδικαλιστής εκπαιδευτικός, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παράνομης βίας, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Επιπλέον, σε βάρος ενός εξ αυτών ασκήθηκε ποινική δίωξη και για απείθεια, διότι, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αρνήθηκε να υποβληθεί σε δακτυλοσκοπική εξέταση.
Κλείσιμο

Έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν και σήμερα εκατοντάδες συνάδελφοι των τριών εργαζομένων, συνδικαλιστές από το χώρο της Εκπαίδευσης και των ΟΤΑ, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν. Το «παρών» έδωσαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μικροένταση υπήρξε όταν οι συγκεντρωθέντες επιχείρησαν να εισέλθουν στο δικαστικό μέγαρο. Κατά την έξοδό τους από τα δικαστήρια οι κατηγορούμενοι έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και συνθήματα.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης