Σύσκεψη για την Κερκίνη, μετά το show της Χρυσής Αυγής

Σύσκεψη για την Κερκίνη, μετά το show της Χρυσής Αυγής

 Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την εμφάνιση μελών της Τ.Ο Σερρών της Χρυσής Αυγής στο λιμανάκι της Κερκίνης, που επιχείρησαν την περασμένη Κυριακή να ελέγξουν την … καταγωγή των ερασιτεχνών αλιέων, εκδιώκοντας Βούλγαρους και Σκοπιανούς 

Σύσκεψη για την Κερκίνη, μετά το show της Χρυσής Αυγής
Σύσκεψη για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λίμνη Κερκίνη και τον σπάνιο υγροβιότοπο, από ερασιτέχνες αλιείς που ρυπαίνουν την περιοχή, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου, την Τετάρτη  με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη.
Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε το πρόβλημα που δημιουργείται στην λίμνη Κερκίνη από ερασιτέχνες αλιείς οι οποίοι ρυπαίνουν όλη την έκταση στις όχθες της λίμνης, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η φροντίδα για την καθαριότητα της περιοχής από τους εμπλεκόμενους φορείς.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την εμφάνιση μελών της Τ.Ο Σερρών της Χρυσής Αυγής στο λιμανάκι της Κερκίνης, που επιχείρησαν την περασμένη Κυριακή να ελέγξουν την … καταγωγή των ερασιτεχνών αλιέων, εκδιώκοντας Βούλγαρους και Σκοπιανούς. 
Διαβάστε περισσότερα στο infoserres.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης