Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου συνελήφθη για ναρκωτικά

Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου συνελήφθη για ναρκωτικά

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ένας 44χρονος συνιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου της Μυτιλήνης, αλλά δεν άλλαξε… συνήθειες!

Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου συνελήφθη για ναρκωτικά
Πολλές φορές στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ένας 44χρονος συνιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου της Μυτιλήνης, αλλά δεν άλλαξε… συνήθειες! Έτσι, έπεσε για μια ακόμη φορά στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Μετά από πληροφορίες ότι ο 44χρονος εξακολουθούσε να διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του στην περιοχή Αγία Μαρίνα και ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 258,1 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, 200 ευρώ και δύο κινητά. Ο 44χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

*** Για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό, άγνωστοι επιχείρησαν να προμηθεύσουν με ναρκωτικά κάποιον κρατούμενο στις φυλακές Λάρισας, πετώντας στον κοινόχρηστο χώρο όπου αποθηκεύονται τα σκουπίδια ένα σακουλάκι με μια μπαταρία για να του προσδίδει βάρος και κοκαΐνη βάρους 0,7 γραμμαρίων σε μια νάιλον συσκευασία! Όμως, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι το βρήκαν και το παρέδωσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών που ερευνά για να ανακαλύψει τον «αποστολέα» και τον παραλήπτη των ναρκωτικών.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης