Δεν πρόλαβαν να κόψουν τα καλώδια του Ο.Σ.Ε.

Δεν πρόλαβαν να κόψουν τα καλώδια του Ο.Σ.Ε.

Ακόμη στο  στάδιο της… προετοιμασίας βρίσκονταν  οι δυο «κυνηγοί» χαλκού που  είχαν στόχο τα καλώδια από το εναέριο Δίκτυο του Ο.Σ.Ε. στο Βαθύ Αυλίδας, όταν τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων

Δεν πρόλαβαν να κόψουν τα καλώδια  του Ο.Σ.Ε.
Ακόμη στο  στάδιο της… προετοιμασίας βρίσκονταν  οι δυο «κυνηγοί» χαλκού που  είχαν στόχο τα καλώδια από το εναέριο Δίκτυο του Ο.Σ.Ε. στο Βαθύ Αυλίδας, όταν τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων!

Οι δυο  τσιγγάνοι ηλικίας 28 και 27 χρόνων είχαν… απλώσει τα εργαλεία της «δουλειάς» κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή Χαλκίδας –Οινόης, αλλά δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη το καταστροφικό τους έργο. Έτσι, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Στην  κατοχή τους κατασχέθηκαν μια βαριοπούλα, ένα καλέμι, ένα σιδεροπρίονο και ένα γερμανικό κλειδί και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας που ανέλαβαν την έρευνα, εξετάζουν αν ήταν αυτοί που έχουν προκαλέσει δυο φορές διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών τον τελευταίο μήνα.

Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης