Αυτή δεν ήταν διάρρηξη αλλά μετακόμιση!

Αυτή δεν ήταν διάρρηξη αλλά μετακόμιση!

Ώρες ολόκληρες  «δούλευαν» οι άγνωστοι δράστες που παραβίασαν την κεντρική είσοδο εξοχικού, αλλά κανείς δεν πήρε χαμπάρι

ΠΑΟ: Ενωτικό μήνυμα από τον Τζίγγερ...
Αυτή δεν ήταν διάρρηξη αλλά μετακόμιση!
Αστυνομία δεν υπήρχε, οι ιδιοκτήτες έλειπαν, τι άλλο ήθελαν οι  διαρρήκτες για να οργανώσουν ανενόχλητοι μια κανονική… μετακόμιση  από ένα διώροφο εξοχικό στην παραλία των Ραχών Φθιώτιδας; 

Ήταν τόση η άνεση με την οποία «έγδυσαν» το σπίτι, ώστε το… γλέντησαν κιόλας αδειάζοντας τα μπουκάλια με το ουίσκι που βρήκαν μέσα!
Κλείσιμο

Ώρες ολόκληρες  «δούλευαν» οι άγνωστοι δράστες  που παραβίασαν την κεντρική είσοδο του εξοχικού, αλλά κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ούτε κάποια περιπολία πέρασε από το σημείο όπου βρίσκεται το σπίτι. Έτσι, φόρτωσαν σε ένα φορτηγό που έφεραν μαζί τους όλο τον οικιακό εξοπλισμό αφήνοντας το σπίτι εντελώς… άδειο, διέρρηξαν και το… διπλανό στο οποίο δεν βρήκαν πολλά για να κλέψουν και εξαφανίστηκαν!

*** Καλή μπάζα έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα διώροφο σπίτι στο Λάνθι Ηλείας παραβιάζοντας ένα παράθυρο του ισογείου. Αφού άρπαξαν από το διαμέρισμα μετρητά ύψους 2.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, ανέβηκαν και στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 8.000 ευρώ!

*** Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο έγινε στόχος διαρρηκτών ένα νεόκτιστο σπίτι στα Καλύβια Αγρινίου, ο ιδιοκτήτης του οποίου απουσιάζει στο εξωτερικό! Οι δράστες τρύπωσαν στο υπόγειο σπίτι από το χώρο του γκαράζ, ερεύνησαν όλο το σπίτι αλλά δεν βρήκαν χρήματα και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, χωρίς να γίνει γνωστό τι ακριβώς και ποιας αξίας.

*** Έδρασαν ανενόχλητοι και πάλι οι διαρρήκτες στην περιοχή γύρω από τον Πύργο Ηλείας. Από ένα σπίτι στο Κορακοχώρι άρπαξαν κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ, άλλη τόση ήταν η αξία των κλοπιμαίων από ένα σπίτι στα Γρανιτσέικα, ενώ από ένα βουλκανιζατέρ στον Πύργο άρπαξαν ελαστικά αυτοκινήτων αξίας 4.000 ευρώ!

*** Χρήματα και διάφορα προϊόντα άρπαξε ένας άγνωστος διαρρήκτης από ένα κατάστημα ψιλικών και δώρων στη Σαντορίνη, την πόρτα του οποίου παραβίασε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης