Αλβανός αστυνομικός θα έβαζε στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Αλβανός αστυνομικός θα έβαζε στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη ένας Αλβανός αστυνομικός, ο οποίος επιχείρησε να διοχετεύσει στην ελληνική αγορά μεγάλη ποσότητα κάνναβης...

Αλβανός αστυνομικός θα έβαζε στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
Στην "φάκα" της αστυνομίας έπεσε σήμερα - Τετάρτη ένας Αλβανός αστυνομικός, ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει και να διοχετεύσει στην ελληνική αγορά μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη τον Άγιο Γεώργιο Καλπακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί,  έχοντας πληροφορία για άτομο που εισάγει μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από την Αλβανία και τις διακινεί σε μικροεμπόρους και χρήστες ναρκωτικών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 31χρονο επί της εθνικής οδού Κακαβιάς – Ιωαννίνων  κοντά στον Άγιο Γεώργιο, όπου κινούνταν με το επιβατικό του αυτοκίνητο.
Κλείσιμο

Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο πορτμπαγκάζ, 184 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 192κιλών και 005- γραμμαρίων.  Στην κατοχή του 31χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, με τις οποίες ρύθμιζε τις λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών του ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο,  με το οποίο μετέφερε την κάνναβη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης