Δυο χρόνια φυλακή σε 23χρονο που εκβίαζε ανήλικη μέσω facebook

Δυο χρόνια φυλακή σε 23χρονο που εκβίαζε ανήλικη μέσω facebook

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον 23χρονο που εκβίαζε την 16χρονη πρώην φίλη του, ζητώντας χρήματα για να μην αναρτήσει στο Facebook τις ημίγυμνες φωτογραφίες της που είχε αποκτήσει εν αγνοία της

Δυο χρόνια φυλακή σε 23χρονο που εκβίαζε ανήλικη μέσω facebook
Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον 23χρονο που εκβίαζε την 16χρονη πρώην φίλη του, ζητώντας χρήματα για να μην αναρτήσει στο Facebook τις ημίγυμνες φωτογραφίες της που είχε αποκτήσει εν αγνοία της.

Η ανήλικη κοπέλα είχε εκμυστηρευτεί στους γονείς της ότι ο πρώην φίλος της την εκβίαζε και εκείνοι κατήγγειλαν τον 23χρονο στην Ασφάλεια Ρόδου. Οι αστυνομικοί είπαν στην 16χρονη να κλείσει ραντεβού με τον εκβιαστή έξω από τη Ρόδο, δήθεν για να του δώσει 300 ευρώ τα οποία είχαν προσημειώσει νωρίτερα.

Μόλις ο 23χρονος παρέλαβε τα χρήματα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω και πάνω του βρήκαν τρεις ψηφιακές κάρτες αποθήκευσης δεδομένων οι οποίες περιείχαν τις επίμαχες φωτογραφίες. Ο 23χρονος, που ήθελε να εκδικηθεί την πρώην φίλη του για τον χωρισμό τους πριν λίγο καιρό, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου όπου του ασκήθηκε δίωξη για εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος.
Κλείσιμο


 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης