Λήστευε συναδέλφους και παρίστανε το θύμα!

Λήστευε συναδέλφους και παρίστανε το θύμα!

Δυο  τρόπους είχε βρει για να  εξασφαλίζει «ζεστό» χρήμα ένας  47χρονος ταχυδρομικός διανομέας.

Νεκρή καρέττα - καρέττα στη Σάμο
Λήστευε συναδέλφους και παρίστανε το θύμα!
Δυο  τρόπους είχε βρει για να  εξασφαλίζει «ζεστό» χρήμα ένας  47χρονος ταχυδρομικός διανομέας.

Λήστευε συναδέλφους του αλλά και τον… εαυτό του κρατώντας τα χρήματα των συντάξεων!

Η έρευνα  για τη ληστεία με τους πυροβολισμούς  που είχε γίνει στις 6 Αυγούστου  σε βάρος ενός ταχυδρόμου ο οποίος διένειμε συντάξεις σε ένα καφενείο στον Άρι Μεσσηνίας, οδήγησε στην ταυτοποίηση των τριών δραστών που άρπαξαν των 6.195 ευρώ. Οι δυο από αυτούς που είναι ηλικίας 22 και 38 χρόνων, αποκάλυψαν ότι «εγκέφαλος» της ληστείας ήταν ο 47χρονος συνάδελφος του διανομέα.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί Ασφαλείας Καλαμάτας θυμήθηκαν ότι ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα ληστείας στις 5 Απριλίου καθώς πήγαινε από τη Θουρία στον Άρι. Η ληστεία υποτίθεται ότι είχε γίνει σε μια ψησταριά και είχε ισχυριστεί ότι οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν με την απειλή όπλων την τσάντα του με 11.614,54 ευρώ και έφυγαν αφού πυροβόλησαν στην οροφή και έξω από το κατάστημα.

Η ληστεία  αποδείχθηκε σκηνοθετημένη και  ο 47χρονος συνελήφθη για ψευδή κατάθεση, άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής και υπεξαίρεση. Στις κατηγορίες προστέθηκαν η κατοχή ναρκωτικών και κροτίδων, καθώς βρέθηκαν ένα πιστόλι με 16 φυσίγγια, επτά ναρκωτικά χάπια, 30 κροτίδες, ενώ κατασχέθηκαν πέντε κινητά και μία μοτοσικλέτα. Για παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται και μια 40χρονη που γνώριζε την ύπαρξη του όπλου. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες υποθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης