Οι πρώτες αντιδράσεις για τις αλλαγές στα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια

Οι πρώτες αντιδράσεις για τις αλλαγές στα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια

Οι πρώτες αντιδράσεις στις ρυθμίσεις για τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια που υπάρχουν στο νομοσχεδιο του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε  στη Βουλή τη Δευτέρα, έρχονται από φορείς της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης....

Οι πρώτες αντιδράσεις για τις αλλαγές στα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια
Οι πρώτες αντιδράσεις στις ρυθμίσεις για τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια που υπάρχουν στο νομοσχεδιο του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε  στη Βουλή τη Δευτέρα, έρχονται από φορείς της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.  

Μεταξύ αυτών η Ομποσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας , η ΠΑΛΣΟ , ο Ελληνικός Σύνδεσμος  Κολλεγίων και τα ΙΕΚ , οι εκπρόσωποι των οποίων σε επιστολή τους προς τον υπουργό Παιδείας τονίζουν: 

«Επειδή κατά έγκυρες πληροφορίες μας σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την οργάνωση του ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης συμπεριλαμβάνονται ρυθμίσεις που κατά την άποψή μας οδηγούν το σύνολο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων σε αφανισμό οι παρακάτω φορείς που συναντηθήκαμε σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 συμφωνήσαμε τα εξής: Διαμαρτυρόμαστε για την παντελή έλλειψη διαβούλευσης και ενημέρωσής μας και τον επιχειρούμενο αιφνιδιασμό των φορέων ιδιωτικής εκπαίδευσης με επαπειλούμενη ανατροπή όλου του θεσμικού πλαισίου που τον αφορά ερήμην του. Ζητάμε επίσης να ανασταλεί η οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση σε θέματα που μας αφορούν προκειμένου να υπάρξει ενημέρωσή μας και διαβούλευση. Τέλος, ζητάμε άμεση συνάντηση μαζί σας για να σας εκθέσουμε τις θέσεις μας».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης