
Τελειώσανε τα ψέματα... Οσο να φωνάζουνε τα χρυσογίδια η αναγνώριση των προσωπικοτήτων της Ελλάδας είναι αναμφισβήτητη, ψηφίσαμε ΧΑ για αρχική διαμαρτυρία. Τώρα ας τους πηγαίνουνε τσιγάρα στον Κορυδαλλό. Μπράβο στην κ. Διαμαντοπούλου
Ολα τα αποτυχημενα ανεπαγγελτα απομειναρια ενος τελειωμενου συστηματος βρισκουν υποστηριξη και προσφορο εδαφος σε αμερικανικα πανεπιστημια δια της πλαγιας, αγιας bildenberg οδου. Η αχρηστη αεριτζου Αννουλα, παραδιδει διαλεξεις στο Χαρβαρντ. Που να ηξεραν οσοι σκανε 60-70 χιλιαρικα για σπουδες το χρονο ποιοι ειναι οι επισκεπτες λεκτορες .....να πας εκει και να μεινεις εκει , λαμογιο με το φαντεζι περιτυλιγμα.
Δεν είναι παράξενο το πώς όσοι του ΠΑΣΟΚ έλαβαν μέρος σε συνάντηση της Λέσχης Bilderberg (ΓΑΠ, Παπαντωνίου, Diamantopoulou) τώρα γίνονται δεκτοί σαν επισκέπτες καθηγητές στο Harvard, ανοίγοντας έτσι ένα γιγάντιο παράθυρο σε μελλοντικές επαγγελματικές συνεργασίες στις ΗΠΑ αφού έτσι γίνονται γνωστοί και στο πλατύ Αμερικανικό κοινό.
ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ??????
Στα 70's οι Αμερικανοί είχαν την χούντα. Σημέρα είναι το ΠΑΣΟΚ. Πολύ θα χαρώ αν βάλουν τον ΓΑΠ στο ίδιο κελί που ήταν και ο Παπαδόπουλος
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ[ ΓΑΠ ] ΛΟΞΥΓΚΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΟΟΟ ΠΑΛΙ ΤΡΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΙΤΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΓΑΠΠΠΠ.ΛΟΞΥΓΚΑΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΝΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ.ΠΩΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΑ.
Θα τους μαθει τις ελληνικες λαμογιες η κατσικα...κυρια διαμαντοπουλου μην ξεχασετε να τους μαθετε και πως να πτωχευουν κατι...