Στο ΥΠΟΙΚ μαθητές και δήμαρχοι της αν. Αττικής

Στο ΥΠΟΙΚ μαθητές και δήμαρχοι της αν. Αττικής

Ολοκληρώθηκε η πορεία των μαθητών από την ανατολική Αττική, με τη Σταδίου να έχει πλέον ανοίξει, ενώ στο πλευρό τους είναι γονείς, δήμαρχοι και βουλευτές...


Στο ΥΠΟΙΚ μαθητές και δήμαρχοι της αν. Αττικής
Ολοκληρώθηκε η πορεία των μαθητών από την ανατολική Αττική, με τη Σταδίου να έχει πλέον ανοίξει, ενώ στο πλευρό τους βρέθηκαν γονείς, δήμαρχοι και βουλευτές.

Οι μαθητές ζητούσαν επίμονα συνάντηση με τον υπουργό, ενώ όταν δεν έγιναν δεκτοί στο υπουργείο δημιουργήθηκε μικροένταση με τους άντρες των ΜΑΤ, που βρισκόντουσαν στο σημείο.
Κλείσιμο

Τελικά έγιναν δεκτοί οι δήμαρχοι και οι βουλευτές, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Οικονομίας. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Σαρωνικού κ. Φιλίππου ανέφερε τα εξής:

"Δεν βρήκαμε ούτε υπουργό, ούτε υφυπουργό, αλλά μόνο τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού".

Ο κ. Φιλίππου σημείωσε πως δεν έλαβαν κάποια απάντηση, ενώ προσέθεσε πως δόθηκε στο υπουργείο περιθώριο 3-4 ημερών, αλλιώς οι κινητοποιήσεις θα γίνουν πιο δυναμικές. 

Έπειτα από το κοινό ψήφισμα που υπέγραψαν για τη μεταφορά μαθητών στο οποίο εξέφρασαν την οργή και την αγανάκτηση τους για την προσπάθεια της κυβέρνησης να μετακυλήσει το κόστος της εκπαίδευσης και της μεταφοράς των μαθητών, επιβαρύνοντας οικονομικά τις οικογένειες, οι εννιά δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής (Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικέρμι, Σαρωνικού, Σπάτων)  ξεκινούν από σήμερα τις δυναμικές τους κινητοποιήσεις. 






Video Platform Video Management Video Solutions Video Player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης