Πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα συγχωριανό του!

Πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα συγχωριανό του!

Ένας 43χρονος έπεσε νεκρός από το όπλο συντοπίτη του ύστερα από καβγά που διαδραματίστηκε στη γέφυρα του Αλφειού...

Πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα συγχωριανό του!
Η φράση «ήδη μυρίζεις λιβάνι» που ήχησε στα αυτιά των κατοίκων στο χωριό Ασπρα Σπίτια από έναν 54χρονο το πρωί της Τρίτης, τελικά έγινε πραγματικότητα. 

Ένας 43χρονος έπεσε νεκρός από το όπλο συντοπίτη του ύστερα από καβγά που διαδραματίστηκε στη γέφυρα του Αλφειού στα Ασπρα Σπίτια, πιθανότατα για κτηματικές διαφορές.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, παρακολουθούσε με το αυτοκίνητό του τον 43χρονο, ο οποίος επέβαινε στο μηχανάκι του, και φαίνεται να τον χτύπησε με το αυτοκίνητο από πίσω και στη συνέχεια ήρθαν σε μάχη σώμα με σώμα. 

Κάποια στιγμή ο δράστης πήρε το όπλο του (πιθανότατα κυνηγετικό) και πυροβόλησε το θύμα. Οι Αρχές καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα από το αίμα που βρέθηκε στο καπό του αυτοκινήτου. 

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε αιμόφυρτος από τον πατέρα του σε αγροτικό δρόμο, καθώς ακολουθούσε με το τρακτέρ. Το αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε εγκατελελειμμένο και ο ίδιος καταζητείται καθώς κυκλοφορεί έχοντας μαζί του το όπλο του φόνου. 

Οι συγχωριανοί τους μόλις πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν, ανέφεραν στην αστυνομία όσα προηγήθηκαν το πρωί μεταξύ θύτη και θύματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο 54χρονος που φέρεται να διέπραξε το έγκλημα, είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

Διαβάστε περισσότερα στο patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης