«Γεύση» Σαντορίνης στην Αυστραλία

«Γεύση» Σαντορίνης στην Αυστραλία

H ποικιλία αμπέλου «ασύρτικο», προέλευσης Σαντορίνης, άρχισε να καλλιεργείται στην Αυστραλία και το 2015 αναμένεται να αρχίσει και η παραγωγή του κρασιού.

«Γεύση» Σαντορίνης στην Αυστραλία
Ο πρώτος αμπελώνας με κρασί ασύρτικο είναι πλέον πραγματικότητα στην Αυστραλία! 

H συγκεκριμένη ποικιλία αμπέλου, προέλευσης Σαντορίνης, ξεκίνησε να καλλιεργείται στην Αυστραλία και το 2015 αναμένεται να αρχίσει και η παραγωγή του κρασιού.

Ήδη, αφού έληξε η περίοδος καραντίνας για τα κλήματα που είχαν αγοραστεί από την Ελλάδα, από οινοποιείο στην περιοχή Κλερ Βάλεϊ, άρχισε το φύτεμα των αμπελιών.
Κλείσιμο

Τα κλήματα θα παράξουν κρασί για πρώτη φορά το 2014- 15.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης