Κλοπές με λεία οπωροκηπευτικά και σκύλους!

Κλοπές με λεία οπωροκηπευτικά και σκύλους!

Επιδρομή… «πεινασμένων» γίνεται τις τελευταίες  ημέρες στον κάμπο της Ξάνθης, όπου εξαφανίζονται τα…
οπωροκηπευτικά που φυτεύουν σους κήπους τους οι πολίτες για να εξασφαλίζουν ότι δεν θα λείψουν από το τραπέζι τους, γλιτώνοντας παράλληλα και τα έξοδα...

Κλοπές με λεία οπωροκηπευτικά και σκύλους!
Επιδρομή… «πεινασμένων» γίνεται τις τελευταίες  ημέρες στον κάμπο της Ξάνθης, όπου εξαφανίζονται τα…
οπωροκηπευτικά που φυτεύουν σους κήπους τους οι πολίτες για να εξασφαλίζουν ότι δεν θα λείψουν από το τραπέζι τους, γλιτώνοντας παράλληλα και τα έξοδα!

Οι δράστες  εκμεταλλεύονται την απουσία  ή τον… ύπνο των ιδιοκτητών, για να τρυπώνουν στους μπαξέδες και να λεηλατούν τη σοδειά τους από ντομάτες, αγγούρια και άλλα προϊόντα της εποχής. Ως τώρα, δεν έχει πέσει στα χέρια της Αστυνομίας κάποιος από τους δράστες, οι οποίοι δρουν και στις απόμερες παραλιακές περιοχές χτυπώντας κήπους και περιβόλια σπιτιών που δεν κατοικούνται καθημερινά.
 
Στην Ηλεία έκαναν την εμφάνισή τους οι σπείρες που κλέβουν κυνηγόσκυλα και τα μοσχοπουλάνε σε κυνηγούς! Άγνωστοι εντόπισαν τα δύο κυνηγόσκυλα που ο ιδιοκτήτης τους είχε αφήσει δεμένα στο κτήμα του στο χωριό Σκιλλουντία της Κρέστενας, τα πήραν μαζί τους και έγιναν άφαντοι. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους, αξία των δυο σκυλιών έφτανε τα 2.000 ευρώ!

Αλλά και  οι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων χτύπησαν στην περιοχή Καλυβάκια του δήμου Ανδρίτσαινας, όπου… εξαφάνισαν από τους δρόμους 20 στύλους του ΟΤΕ (!) προκαλώντας εκτεταμένες βλάβες στο δίκτυο των τηλεπικοινωνιών!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης