Ξυλοφόρτωσε δασικούς υπαλλήλους που του έκαναν έλεγχο!

Ξυλοφόρτωσε δασικούς υπαλλήλους που του έκαναν έλεγχο!

Υπόνοιες ότι εμπορευόταν κούτσουρα που είχαν κοπεί παράνομα κατά παράβαση των διατάξεων της δασικής νομοθεσίας είχαν για έναν έμπορο ξυλείας οι υπάλληλοι του Δασαρχείου

“Συγγνώμη” ζήτησαν οι αγρότες από τον Μπορίσοφ
Ξυλοφόρτωσε δασικούς υπαλλήλους που του έκαναν έλεγχο!
Υπόνοιες ότι εμπορευόταν κούτσουρα που είχαν κοπεί παράνομα κατά παράβαση των διατάξεων της δασικής νομοθεσίας είχαν για έναν έμπορο ξυλείας οι υπάλληλοι του Δασαρχείου και πήγαν να κάνουν έλεγχο για τη νομιμότητα της επιχείρησής του στην Αριδαία Πέλλας. Όμως, εκείνος τους υποδέχθηκε με… άγριο ξύλο και «βροχή» από πέτρες!

Οι δυο δασικοί υπάλληλοι είδαν το… χάρο με τα μάτια τους όταν ο 48χρονος επιχειρηματίας όρμησε εναντίον τους και άρχισε να τους χτυπά με ό,τι έβρισκε μπροστά του! Τρομοκρατημένοι μπήκαν στο υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο και έκαναν να φύγουν, αλλά ο… «νταής» έμπορος άρχισε να τους βομβαρδίζει με πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ και να τραυματιστεί ένας από αυτούς!

Τα θύματα κατέφυγαν στο Κέντρο Υγείας της Αριδαίας όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον ελαφρά τραυματισμένο υπάλληλο και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ξυλεμπόρου, που όμως είχε ήδη φροντίσει να εξαφανιστεί. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος τον αναζήτησαν παντού για να τον συλλάβουν, αλλά δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης