Μεθυσμένος παρέσυρε ζευγάρι και το εγκατέλειψε αβοήθητο

Μεθυσμένος παρέσυρε ζευγάρι και το εγκατέλειψε αβοήθητο

Μέσα σε δυο ώρες έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο ασυνείδητος νεαρός οδηγός που χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι παραθεριστών στις Κουκουναριές της Σκιάθου και δεν σταμάτησε για να τους βοηθήσει

Μεθυσμένος παρέσυρε ζευγάρι και το εγκατέλειψε αβοήθητο
Μέσα σε δυο ώρες έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο ασυνείδητος νεαρός οδηγός που χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι παραθεριστών στις Κουκουναριές της Σκιάθου και δεν σταμάτησε για να τους βοηθήσει! Από το αλκοτέστ που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Ο 24χρονος Αθηναίος που έκανε διακοπές στη Σκιάθο παρέσυρε την 62χρονη γυναίκα και το σύζυγό της ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, αλλά τους εγκατέλειψε για να μην συλληφθεί μεθυσμένος! Όπως εξακριβώθηκε, στο αίμα του υπήρχε αλκοόλ σε ποσοστό 0,62 τοις χιλίοις κι έτσι συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού και από εκεί διακομίστηκε με πλοίο στο Βόλο όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, ενώ ο σύζυγός της τραυματίστηκε ελαφρότερα.

*** Και στη Ζάκυνθο, οι αστυνομικοί αναζητούν έναν ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε μία 20χρονη πεζή Βρετανίδα τουρίστρια με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην περιοχή του Λαγανά, αλλά την εγκατέλειψε αβοήθητη και εξαφανίστηκε. Η παραθερίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, καθώς ο τραυματισμός της ήταν ελαφρός.

 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης