Δολιοφθορές σε κτήματα στη Ναυπακτία

Δολιοφθορές σε κτήματα στη Ναυπακτία

Οι δράστες δεν κλέβουν προϊόντα, αλλά προκαλούν σημαντικές φθορές όχι μόνο στην παραγωγή τους αλλά και στα δέντρα των κατοίκων!

Δολιοφθορές σε κτήματα στη Ναυπακτία
Κακό μπελά έχουν βρει οι αγρότες στην περιοχή της Ναυπακτίας με τους άγνωστους δολιοφθορείς που έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τις περιουσίες τους! Οι δράστες δεν κλέβουν προϊόντα, αλλά προκαλούν σημαντικές φθορές όχι μόνο στην παραγωγή τους αλλά και στα δέντρα των κατοίκων!

Ένα πραγματικό εφιάλτη έζησε ο ιδιοκτήτης ενός ελαιώνα στον Άνω Κάμπο Στράνωμας, που σίγουρα θα μετάνιωσε επειδή διοργάνωσε το παραδοσιακό πανηγύρι στην περιοχή! Όσο εκείνος διασκέδαζε μαζί με τους συγχωριανούς του, οι άγνωστοι βάνδαλοι αφάνιζαν ολόκληρο το λιοστάσι του τεμαχίζοντας με χειροπρίονο (!)110 ρίζες από ελιές άνω των 17 ετών! Μάλιστα, δεν πήραν τα κομμένα ξύλα για καυσόξυλα, αλλά τα άφησαν επί τόπου δείχνοντας ότι στόχος του ήταν μόνο η καταστροφή!

Λίγα 24ωρα αργότερα, οι ίδιοι –πιθανότατα- βάνδαλοι χτύπησαν στην περιοχή της Μαμουλάδας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και πάλι με χειροπρίονο, τεμάχισαν 21 κλήματα από ένα αμπέλι και άλλα 25 από ένα γειτονικό του, αφανίζοντάς  τα στην κυριολεξία! Και στις δυο περιπτώσεις, οι δράστες εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης