Θα έκοβα τις αποδείξεις, λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Ύδρα

Θα έκοβα τις αποδείξεις, λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Ύδρα

«Ήταν ανοικτές παραγγελίες, δεν είναι κάποια παράβαση, οι αποδείξεις βγαίνουν υποχρεωτικά» υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της «Ψαροπούλας» στην 'Υδρα - «Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή», προειδοποιεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Θα έκοβα τις αποδείξεις, λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Ύδρα
«Ήταν ανοικτές παραγγελίες, δεν είναι κάποια παράβαση η οποία είχε φύγει ή δεν είχε πληρωθεί ή δεν είχε κάποια σήμανση», δηλώνει σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega o Ηλίας Μαυρομάτης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ψαροπούλα» στην παραλία της Ύδρας.

Ο νεαρός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικές δυνάμεις έπειτα από απόφαση της Οικονομικής Αστυνομίας διαψεύδει πως δεν έκοβε αποδείξεις.

Στο ερώτημα του Mega αν θα έκοβε τις αποδείξεις «μετά», απάντησε ναι και υποστήριξε ότι η έκδοση είναι υποχρεωτική αφού οι παραγγελίες είναι καταχωρημένες και οι αποδείξεις βγαίνουν υποχρεωτικά.

Κλείσιμο
Ο συλληφθείς, αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά έπειτα από κινηματογραφική περιπέτεια αφέθηκε ελεύθερος.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις Υδραίων οι οποίοι αρχικώς εμπόδισαν την μεταφορά του συλληφθέντος από το πλοίο της γραμμής διαπληκτίστηκαν και χειροδίκησαν εναντίον μελών του Flying Cat, ενώ στη συνέχεια έθεσαν σε ιδιότυπο αποκλεισμό το αστυνομικό τμήμα του νησιού κόβοντας το νερό και το ηλεκτρικό(!), σχολίασε ότι η αγανάκτηση και η αγάπη έβγαλε τον κόσμο εκτός ορίων.

«Παντού υπάρχουν φοροφυγάδες, αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει, πρέπει ο κόσμος να πονηρευτεί ότι δεν είναι για να σώσουν ένα φοροφυγά», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και πρόσθεσε: «Ποιος θέλει να υπάρχουν φοροφυγάδες ειδικά στις μέρες μας;».

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Κεδίκογλου: «Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή»
«Το τεράστιο πρόβλημα της φοροδιαφυγής μαστίζει την ελληνική οικονομία, ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια ανάκαμψης και ελπίδας για το μέλλον όλων. Από όπου κι αν προέρχεται αυτή η φοροδιαφυγή, όποια και αν είναι η πηγή της, θα πρέπει να ελεγχθεί και να παταχθεί άμεσα και παραδειγματικά», επισημαίνει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκππρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

  «Τη στιγμή που υπάρχουν πολίτες οι οποίοι υφίστανται τις βαρύτατες συνέπειες της κρίσης και των δράσεων που απαιτούνται για να εξυγιάνει η Ελλάδα την οικονομία της και να ανακτήσει την αξιοπιστία της, θα πρέπει όλοι, όποιοι και αν είναι αυτοί, να αναλάβουν το ηθικό και πρακτικό μερίδιο που τους αναλογεί και να μη στέκονται εμπόδιο στην εφαρμογή των νόμων και στην επιτυχία της χώρας», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  «Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος σε αυτή την καταστροφική και άδικη συμπεριφορά. Και έχει καθήκον και υποχρέωση να αντιμετωπίσει

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

αποφασιστικά τις αντιδράσεις των όποιων επιτήδειων. Και αυτό θα κάνει. Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή», ήταν το σαφές μήνυμα που απέστειλε ο κ. Κεδίκογλου.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στην Ύδρα με αφορμή φορολογικές παραβάσεις , δήλωσε τα εξής:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης