Ύδρα: Θύματα χειροδικίας μέλη του πληρώματος του «FLYING CAT I»

Ύδρα: Θύματα χειροδικίας μέλη του πληρώματος του «FLYING CAT I»

Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο ως κίνηση διαμαρτυρίας να μην εκτελέσει δρομολόγια προς το νησί με το Λιμενικό να απειλεί με κυρώσεις

Ύδρα: Θύματα χειροδικίας μέλη του πληρώματος του  «FLYING CAT I»
Θύματα χειροδικίας έπεσαν μέλη του πληρώματος του «FLYING CAT I» με δράστες κατοίκους του νησιού της Ύδρας που επιχείρησαν να "ελευθερώσουν" καταστηματάρχη που είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ, ο οποίος όμως δεν ήταν στο πλοίο!!! Αυτά συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής. Το περιστατικό αντελήφθη ο Λιμενάρχης που έσπευσε στο πλοίο για να ηρεμήσει τα πνεύματα.  Το “FLYING CAT I» ήταν σε προγραμματισμένο δρομολόγιο.\

Οι ναυτικοί σε συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία HSW αναμένεται να υποβάλλουν μηνύσεις αφού αναγνωρίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο από τους δράστες σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.
Κλείσιμο

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Δημήτρη Μπαντιά πληροφορηθήκαμε ότι αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν οι εγκλήσεις υποβληθούν στον Πειραιά ή στο Λιμεναρχείο της Ύδρας.


Επίσης η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο ως κίνηση διαμαρτυρίας να μην εκτελέσει δρομολόγια προς το νησί με το Λιμενικό να απειλεί με κυρώσεις.


Από το γραφείο τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου εξεδώθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Βραδινές ώρες χθες, κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) ζήτησε τη συνδρομή της Λιμενικής Αρχής Ύδρας, μέσω του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, για την προσαγωγή στον Πειραιά με το Ε/Γ-Τ/Χ «FLYING CAT I» Ν.Π. 9733, στις 21:55, δύο ατόμων που είχαν συλληφθεί από το ανωτέρω κλιμάκιο.
Η μετακίνηση των συλληφθέντων στο πλοίο ακυρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, καθότι είχε συγκεντρωθεί πλήθος ατόμων (60 με 80) έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, με σκοπό να παρεμποδίσουν τη διαδικασία προσαγωγής.
Αμέσως μετά τον κατάπλου του «FLYING CAT I» την 21.45 στο λιμάνι, άρχισε η διαδικασία επιβίβασης επιβατών με προορισμό τον Πειραιά.

Μετά το τέλος της επιβίβασης των επιβατών, συγκεντρωμένο πλήθος εισήλθε εντός του πλοίου εξαιτίας λανθασμένης πληροφόρησης κατοίκων του νησιού, σχετικά με επικείμενη μεταφορά στον Πειραιά με το εν λόγω πλοίο, καταστηματάρχη κατοίκου Ύδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές για φορολογικές παραβάσεις. Κάποιοι εξ΄αυτών διαπληκτίστηκαν με τα μέλη του πληρώματος, πλην όμως, άμεσα στελέχη του Λιμεναρχείου Ύδρας, με παρέμβασή τους, τους οδήγησαν εκτός πλοίου και το «FLYING CAT I» απέπλευσε εντός του προγραμματισμένου χρόνου στις 22.00, με προορισμό τον Πειραιά. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης