Άρπαζαν τσάντες και αλυσίδες

Άρπαζαν τσάντες και αλυσίδες

Τελειωμό δεν  έχουν οι επιθέσεις σε βάρος  ηλικιωμένων γυναικών που αποτελούν  καθημερινό φαινόμενο στην Πάτρα, με δράστες αλλοδαπούς ή νεαρούς τσιγγάνους

Άρπαζαν τσάντες και αλυσίδες
Τελειωμό δεν  έχουν οι επιθέσεις σε βάρος  ηλικιωμένων γυναικών που αποτελούν  καθημερινό φαινόμενο στην Πάτρα, με δράστες αλλοδαπούς ή νεαρούς τσιγγάνους. Μέσα σε λίγη ώρα, οι δράστες δυο βίαιων αρπαγών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Στην πρώτη  περίπτωση ένας ανήλικος τσιγγάνος όρμησε ξαφνικά σε μια 63χρονη πεζή και, αφού την χτύπησε, άρπαξε την τσάντα της μέσα στην οποία είχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα. Ο 17χρονος δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά σε κοντινή απόσταση συνελήφθη με την τσάντα που επιστράφηκε στην 63χρονη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 24χρονο Αλγερινός που συνελήφθη μετά από καταδίωξη, λίγη ώρα μετά την αρπαγή μιας χρυσής αλυσίδας από το λαιμό μιας 81χρονης γυναίκας η οποία περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο. Η αλυσίδα βρέθηκε στη κατοχή του αλλοδαπού και αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.

 

 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης