41 βαθμούς θα χτυπήσει ο υδράργυρος!

41 βαθμούς θα χτυπήσει ο υδράργυρος!

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας κατά δύο με τρεις βαθμούς, αναμένεται από την Τρίτη

Η Επανάσταση άρχισε…
41 βαθμούς θα χτυπήσει ο υδράργυρος!
Ο Ιούλιος φεύγει επιβεβαιώνοντας όλους όσοι μιλάνε για ένα από τα πιο «καυτά» καλοκαίρια των τελευταίων ετών, η ατμόσφαιρα στις πόλεις είναι αποπνικτική και η μόνη ανάσα δροσιάς βρίσκεται στις κοντινές παραλίες και για λιγοστούς – σε σχέση με προηγούμενες χρονιές – στα νησιά.

Για σήμερα Δευτέρα θα έχουμε ηλιοφάνεια με αρκετή ζέστη, ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο και καταιγίδες από το απόγευμα στα ηπειρωτικά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 26 έως 38 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 28 έως 41 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 26 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα ανατολικά Δωδεκάνησα και στην νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 ως 35 βαθμούς.

Κλείσιμο
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί. Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.

Ιδιο θα είναι το σκηνικό και στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 ως 38 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί, μέτριοι βόρειοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά μόλις κατά δύο με τρεις βαθμούς, αναμένεται από την Τρίτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης