Σταμάτησαν φορτίο με 72 κιλά χασίς

Σταμάτησαν φορτίο με 72 κιλά χασίς

Για άλλη μια αποστολή μεγάλου φορτίου κάνναβης από την Αλβανία άναψε «κόκκινο» στη Θεσπρωτία, όπου  συνελήφθη ο Αλβανός μεταφορέας

Σταμάτησαν φορτίο με 72 κιλά χασίς
Για άλλη μια αποστολή μεγάλου φορτίου κάνναβης από την Αλβανία άναψε «κόκκινο» στη Θεσπρωτία, όπου  συνελήφθη ο Αλβανός μεταφορέας. Στην εισαγωγή των ναρκωτικών  φέρεται να εμπλέκεται και ένας Σύριος, ο οποίος αναζητείται.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σταμάτησαν για έλεγχο ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην περιοχή Ράγιο της Θεσπρωτίας και ανακάλυψαν κρυμμένα μέσα στο χώρο των αποσκευών 70 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 72 κιλών και 192 γραμμαρίων! Ο 26χρονος Αλβανός οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν 31χρονο Σύριο ο οποίος δεν έχει δηλώσει κλοπή κι έτσι οι αστυνομικοί θεωρούν πως το παραχώρησε για την μεταφορά του χασίς και τον αναζητούν. Παράλληλα, ζήτησαν άρση απορρήτου επικοινωνιών για τα δυο κινητά που κατέσχεσαν στην κατοχή του 26χρονου, ενώ κατέσχεσαν και το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης