Μπήκαν στο σπίτι την ώρα που ο ιδιοκτήτης κοιμόταν

Μπήκαν στο σπίτι την ώρα που ο ιδιοκτήτης κοιμόταν

Οι διαρρήκτες που μπήκαν ξημερώματα σε ένα σπίτι στην Παραλία Αυλίδας ήταν αθόρυβοι, αλλά και ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης έκανε… βαρύ ύπνο και δεν κατάλαβε το παραμικρό

Γκρούεφσκι: Δεν θα γίνουν αποδεκτοί οι όροι της Ελλάδας
Μπήκαν στο σπίτι την  ώρα που ο ιδιοκτήτης κοιμόταν
Οι διαρρήκτες που μπήκαν ξημερώματα σε ένα σπίτι στην Παραλία Αυλίδας ήταν αθόρυβοι, αλλά και ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης έκανε… βαρύ ύπνο και δεν κατάλαβε το παραμικρό! Το πρωί που ξύπνησε ο 54χρονος Ρώσος κατάλαβε ότι εκτός, από την τηλεόρασή του και 100 ευρώ, είχε κάνει φτερά και το… αυτοκίνητό του με το οποίο διέφυγαν οι δράστες που τώρα αναζητούνται από την τοπική Αστυνομία!

*** Δυο πορτοφόλια που περιείχαν όλα κι όλα 50 ευρώ, ήταν η λεία των δυο Αλβανών που παραβίασαν τη σήτα της μπαλκονόπορτας στο σπίτι ενός 34χρονου στην Λάκκα Πέλλας και βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα. Όμως, ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Γιαννιτσών ο ένας από αυτούς ηλικίας 33 χρόνων ενώ ο άγνωστος ομοεθνής συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.
Κλείσιμο

*** Ήθελε οπωσδήποτε  να κλέψει κάτι ο 41χρονος  που περιφερόταν στις Καλύβες Χαλκιδικής αναζητώντας έναν εύκολο στόχο! Το μόνο που βρήκε, όμως, ήταν πέντε… μπαλαντέζες και ένα χαλί συνολικής αξίας 350 ευρώ, τα οποία άρπαξε από την αυλή ενός 41χρονου! Ωστόσο, συνελήφθη πριν απομακρυνθεί από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου, οι οποίοι επέστρεψαν τα κλοπιμαία στον 41χρονο ιδιοκτήτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης