Χτύπησαν πάλι οι διαρρήκτες των γιοτ στην Πάτρα

Χτύπησαν πάλι οι διαρρήκτες των γιοτ στην Πάτρα

Αυτή τη φορά, οι δράστες άρπαξαν ό,τι μπορούσαν να μεταφέρουν εύκολα...

Σήμερα οι νέοι αρχηγοί  ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής
Χτύπησαν πάλι οι διαρρήκτες των γιοτ στην Πάτρα
Για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έκανε την εμφάνισή  της η σπείρα που έχει βάλει  στο μάτι τα πολυτελή σκάφη  τα οποία είναι ελλιμενισμένα  στο χώρο της μαρίνας της Πάτρας! Και αυτή τη φορά, οι δράστες άρπαξαν ό,τι μπορούσαν να μεταφέρουν εύκολα.

Οι εισβολείς  έπιασαν και πάλι στον ύπνο  τους επιβάτες και το πλήρωμα! Μπήκαν αθόρυβα στο πολυτελές σκάφος ενός Ιταλού επιχειρηματία το οποίο είχε αγκυροβολήσει πριν από μία εβδομάδα και, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, άρπαξαν ένα ακριβό ποδήλατο, δύο ζευγάρια παπούτσια, ένα ζευγάρι κιάλια που βρίσκονταν στο εξωτερικό τραπεζάκι του σκάφους και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου!
Κλείσιμο

Οι προηγούμενες  κλοπές είχαν γίνει στο μώλο της Αγίου Νικολάου, η πρώτη στην θαλαμηγό «Harmony» ιδιοκτησίας Μεξικανών επιχειρηματιών με λεία φορητούς υπολογιστές, ipad, ρολόγια και κιάλια και η δεύτερη στο κότερο «Indiana» που μετέφερε Ινδούς επιβάτες, από το οποίο οι δράστες άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν. Παρά τις έρευνες Λιμενικού και Αστυνομίας, ίχνη των εισβολέων δεν βρέθηκαν ούτε αυτή τη φορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης