Πυρκαγιές σε Όλυμπο, Χαλκιδική, Ιωάννινα και Αρκαδία

Πυρκαγιές σε Όλυμπο, Χαλκιδική, Ιωάννινα και Αρκαδία

Υπό πλήρη έλεγχο οι φωτιές σε Κορινθία και Θεσσαλονίκη

 Πυρκαγιές σε Όλυμπο, Χαλκιδική, Ιωάννινα και Αρκαδία
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην αγροτική περιοχή Κασσάνδρειας Χαλκιδικής, η οποία αργά το βράδυ τέθηκε υπό έλεγχο. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας επιχείρησαν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στην περιοχή Κοκκινόπυλος Καζάνια Ολύμπου. Στο σημείο επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με έξι οχήματα, 21 άτομα πεζοπόρo τμήμα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας επιχείρησαν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά σε δασική έκταση στο Σταυράκι Ιωαννίνων ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής και για την κατάσβεση επιχειρούν 22 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ συνέδραμαν και εναέρια μέσα μέχρι να νυχτώσει.

Κλείσιμο
Το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πυρρή Αρκαδίας. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Νωρίτερα, είχε τεθεί υπό πλήρη  έλεγχο πυρκαγιά στο Σολωμό Κορινθίας που είχε ξεσπάσει το Σάββατο.

Υπό πλήρη  έλεγχο τέθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις η πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στους 'Ανω Νέους Επιβάτες, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης