Γιορτή αλληλεγγύης ετοιμάζουν τα Ζωνιανά

Γιορτή αλληλεγγύης ετοιμάζουν τα Ζωνιανά

Ένα τυρί για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη ετοιμάζουν φέτος στα Ζωνιανά στα πλαίσια της 5ης Γιορτής Βοσκού και Τυριού που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωνιανών....

Ο Μπάγεβιτς έκανε το τραπέζι στην... ιστορία της ΑΕΚ!
Γιορτή αλληλεγγύης ετοιμάζουν τα Ζωνιανά
Ένα τυρί για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη ετοιμάζουν φέτος στα Ζωνιανά στα πλαίσια της 5ης Γιορτής Βοσκού και Τυριού που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωνιανών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 29 Ιουλίου στην πλατεία του χωριού, όπου θα παρουσιαστεί και θα κοπεί το ενός τόνου κεφαλοτύρι που παρασκευάστηκε από τους τυροκόμους των Ζωνιανών πριν από μερικούς μήνες και τώρα ωριμάζει μέχρι να το εμφανίσουν στη σκηνή και να μοιραστεί στον κόσμο.

Η γιορτή φέτος έχει έντονο τον χαρακτήρα της αλληλεγγύης, δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι πλέον τα βγάζουν πέρα δύσκολα, έτσι  θα υπάρχει ένα ταμείο για όποιον θέλει να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου που προσφέρει τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Με τα χρήματα που θα μαζευτούν ο σύλλογος θα αγοράσει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

«Πέρα από τους άλλους στόχους που πετυχαίνουμε μέσα από αυτήν την εκδήλωση όπως η προβολή του διατροφικού προτύπου, η ανάδειξη όλων των ποιοτικών προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας που παράγονται στον τόπο μας όπως το τυρί και τα άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, φέτος ως μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωνιανών, σε συνεργασία με τους άλλους φορείς του τόπου, αποφασίσαμε να συνδράμουμε στην προσπάθεια που καταβάλλουν και άλλοι φορείς, θεσμικοί και εθελοντικό, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Π.Ε. Ρεθύμνου για την στήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αλληλοστήριξης και συμπαράστασης προς όλους αυτούς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας», σημείωσε στην Κρητική Επιθεώρηση ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Παρασύρης.

Στην προσπάθεια του πολιτιστικού συλλόγου θα συνδράμουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γιάννης Βαρδακαστάνης και ο ηρακλειώτης παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Γιώργος Καπελάκης, τους οποίους μάλιστα ο σύλλογος έχει αποφασίσει να κάνει επίτιμα μέλη του!
Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης